Tu Centro

Des de 1993

Centre de Teràpies Naturals i Bellesa Holística a Reus


Els nostres Serveis per a la cura del teu cos des de 1993

Tu Centro és més que un local a peu de carrer, és un lloc tranquil on pots tenir un espai per reconectarte amb tu mateix, trobar el teu equilibri i alliberar-te de totes les càrregues mentals, emocionals i musculars rebent el meu assessorament personalitzat perquè aconsegueixis la vida saludable que et mereixes.


Para atenció al teu cos, de vegades es malalta perquè sanis teva ànima”

Et sents sense rumb? No saps que camí prendre i penses que no trobes sentit a la teva vida? El Reiki et donarà les respostes, tot està dins teu.

ACTIVEM-HO -

El meu nom és Vanessa Burgueros, sóc terapeuta fa més de 25 anys i des de petita intuïa que erem molt més que matèria. Anem per la vida constantment aprenent i desaprenent el que anomenem errors i adversitat, els problemes són només lliçons, aprenentatges que ens conviden a créixer, a canviar, a integrar els diferents aspectes com a éssers humans.

Després de mitja vida de treball arribar a la certesa que si tractes una malaltia muscular, des d'una contractura a un problema orgànic, i no sanes l'emoció que ho està provocant és un pegat d'alleujament momentani, setmanal o quinzenal, que tornarà a sortir en qualsevol moment, per això cal arribar a l'arrel, l'origen de la malaltia.

Cada persona és diferent i encara que sigui la mateixa malaltia estudiaré la teràpia o teràpies que millor s'adaptin a la persona, sempre de forma individualitzada.

quiromassatge naturopatia reflexologia podal rolfing bellesa holística sonoteràpia quantum

COS, MENT I ESPERIT

El cos no només opera del que fisiològic sinó que es veu influenciat per la ment i les emocions, així les teràpies naturals busquen que l'individu reconnecti amb la saviesa del cos, que aprengui a escoltar els seus missatges, que puguin indicar conflictes reprimits, tensions i que pugui expressar-se lliurement.

Els nostres pensaments i emocions influeixen directament en el sistema immunològic


El propòsit és sempre que es finalitzi el tractament de forma sana i completa


Exterior és una projecció del nostre món interior

Arrossegues una tendinitis o un ciàtica des de fa mesos? No saps que fer?

Els excessos del dia a dia, les males postures, les accions repetitives, ens van sobrecarregant els músculs, tendons i articulacions que ens acaben per desencadenar en tot un seguit de molèsties i dolors físics com contractures, tendinitis, lumbàlgia o ciàtiques que poden agreujar-se en el temps si no es tracten d'una forma ràpida i eficaç.

Després d'una llarga trajectòria com a terapeuta treballaré per solucionar els teus dolències a nivell corporal i ensenyar-te a corregir aquests mals hàbits adquirits en el temps.El cos malalta per excessos, mancances i toxicitat

APRÈN A RECONECTAR AMB EL TEU COS


drenatge limfàtic acupuntura reiki (maestria) usui karuna auriculoteràpia flors de bach


Soc una afortunada, adoro la meva feina, és summament gratificant poder ajudar a nens adolescents i adults d'una forma natural a través de la recerca de l'equilibri del seu propi cos. Mai deixarà de sorprendre del meravellós que és el cos humà, el poder d'autocuració que tenim tots tan a mà, i després de tants anys tractant tot tipus de malalties arribes a la certesa que cada persona és única i reacciona millor a una teràpia que a d'altres.“Els nens són els millors alumnes, reaccionen més ràpid i eficaçment que els adults ja que tenen menys anys de desequilibris emocionals. Després de cada teràpia, el nen mostra més tranquil·litat i alhora a casa, especialment en la relació mare-fill a l'existir un vincle de connexió més intens entre els dos”

La major riquesa és la salut
ESPECIALISTA EN NENS I ADOLESCENTS

El teu fill aquesta sempre nerviós, inquiet, perd el control, contesta, no dorm bé, episodis de diarrea, mal de cap, no es centra en el col·legi, TDA / TDAH hiperactiu - depressiu.

Anem a equilibrar aquestes malalties d'una forma natural i sense cap efecte secundari.

Treballarem amb ells a través:

  Reiki: Equilibrarem i netejarem els seus bloquejos de l'ara i del passat a través dels seus chakres arribarem a les seves emocions i educaré els seus pensaments (diplomada programació neurolingüística)
  Acupuntura
  Reflexoteràpia podal ( treballarem sistema nerviós )
  Flors de Bach ( emocions estancades )
  Auriculoteràpia – tractament setmanal - equilibrant - sedant
  Sonoterapia: Mitjançant vibracions guarirem seus bloquejos i calmarem seu sistema central


" Vanesa es una excelente profesional y una persona con mucha conexión con los pacientes. Así es como me hace sentir en cada una de las terapias que he recibido. Siempre acertando en cada momento con la terapia que me iba hacer estar bien mental y físicamente. "

Maria Fluxa
39 años

" Gracias al Reiki me liberé de una presión de ansiedad en el pecho. Y ahora recientemente unos dolores en el vientre. Es una excelente profesional. "

Rosa Bordes
58 años

" Agradezco a Vanesa la energía que me transmite en cada sesión de Reiki, capaz de relajar mi cuerpo y mi mente hasta quedarme dormida, eres una bendición. "

Montse Carranza Mariné
60 años

© 2019 Tu Centro