Tu Centro a Reus


Centre de Teràpies Naturals i Bellesa Holística


Em vaig iniciar de molt jove en aquests camins, amb 16 anys, de forma casual, vaig començar a estudiar en una acadèmia de la qual tinc bons i reveladors records dels dos anys d'aprenentatge.

Allà vam estudiar estètica, quiromassatge, reflexologia (que em va fascinar), drenatge limfàtic, etc…

Vaig sortir amb una recomanació per a un treball, vaig practicar, i amb 19 anys em vaig decidir a muntar la meva primera aventura en solitari, el meu propi negoci. La realitat empresarial es complexa, van ser anys durs d'aprenentatge, amb l'agreujant de la crisi del 93.

Després de tres anys difícils vaig decidir acceptar una oferta en un conegut centre de Reus en què durant cinc anys vaig créixer com a professional, sent una experiència molt feliç. Em vaig sentir molt conectada amb les meves companyes i els clients del centre, i això em va ajudar a autoreafirmarme en què aquest era el meu camí a seguir.


Vaig estudiar diversos cursos a Barcelona per millorar la meva preparació acadèmica. Metamòrfica va ser el primer, el qual mai oblidaré, va ser el meu primer contacte en l'aspecte energètic.

Vaig començar aquí a obrir la ment i la meva visió del món, però on va ser més impactant va ser uns 5 anys més endavant amb Reiki, em va canviar la vida, a nivell de treball i de la meva vida personal, els canvis van ser durs, però tenia la força per afrontar-los.

El Reiki em va ajudar tant a nivell personal com professional, la considero com una de les teràpies més impactants de la meva vida, per això a través del temps em vaig treure els 3 nivells. Vaig estudiar Naturopatia, Acupuntura i professora de Ioga.

No va ser un moment fàcil, convivien treball i estudis, però va valer la pena com sempre i el meu últim curs ha estat ara PNL – programació neurolingüística, perquè la meva feina no és només fer teràpies, és estar 25 anys escoltant persones dia a dia en la consulta.

M'agrada el tracte amb les persones, tinc coneixements i eines que al llarg de tot aquest temps he après i els quals els transmeto d'una manera natural, no som només matèria i quan estem en equilibri estem sans: ment, cos i esperit.


Com a terapeuta t'acompanyo a trobar el sentit biològic del símptoma o malaltia perquè puguis prendre consciència que el teu inconscient està donant aquesta solució biològica i no continuïs pensant que la teva malaltia és una cosa extern.

Per això quan vaig obrir Tu Centro vaig escriure aquestes tres preguntes a la paret que per a mi és la clau:

“Saps a on van les paraules que no es diuen?”

“Que passa quan vols fer i no fas?”

“Quan sents i no et permets?”

El cos no només opera del que fisiològic, es veu influenciat per la ment i les emocions, per això les teràpies naturals busquen que l'individu reconnecti amb la saviesa del cos , que aprengui a escoltar els seus missatges, que indiquen conflictes reprimits, tensions i que pugui expressar-se lliurement.Els nostres pensaments i emocions influeixen directament en el sistema immunològic, així la ment es pot valer de la visualització, la imaginació i altres eines per influenciar sobre el cos i sistema immunològic.

El cervell no distingeix entre el real i l'imaginari.

Aprendre a escoltar les emocions superant l'ansietat, la por, la depressió, l'agressivitat, ... Sanar els patrons tòxics, les teves creences limitants i errònies, els bloquejos de la infantesa que afecten la teva vida actual, et faràs d'eines senzilles i pràctiques per aplicar en la teva vida quotidiana.Aprendre a descobrir i a satisfer les teves necessitats saludablement


Millorar les teves relacions en general (familiars, parella, fills, coneguts, etc ...), aprens a posar límits sans sentint-te més feliç. Comprovar que les crisis són veritables oportunitats de canvi interior, fent-te responsable de tu mateix, sense culpar a l'entorn pel que et passa, aprendre a independitzar emocionalment, el que significa perdre la capacitat d'estimar sense afeccions, sense enganxalls emocionals, aprendre a convertir el problema en una oportunitat de creixement personal i així poder augmentar la teva capacitat de ser feliç.

En canviar la teva percepció interna del món canvia davant els teus ulls l'exterior, projecció del nostre món intern.

Com a terapeuta et acompanyo a que puguis observar el teu conflicte mirant en el teu interior, per al teu autoconeixement i la presa de consciència de les teves patrons mentals i emocionals (creences) per després treballar en la programació, és a dir, la creació de nous programes mentals que siguin més saludables i t'ajudin a connectar amb els teus veritables necessitats, canviant la interpretació dels esdeveniments i un cop sanejat l'ego o ment pensant, reconèixer-te com un ésser espiritual, percebent les situacions com experiències d'aprenentatge per al despertar de la consciència pròpia.

© 2019 Tu Centro