Tu Centro


Sonoteràpia


Medicina del passat i del futurEl poder terapèutic del so ha estat una part integral de la civilització humana, des que els primers éssers humans es van assentar al voltant del foc fa milers d'anys i van entonar sons vocals.

- Vivim en un univers vibratori.

Tot el que toquem, sentim i percebem amb els nostres cinc sentits és ni més ni menys que pura energia. Fins i tot les partícules més petites són simplement energies molt concentrades vibrant molt ràpidament, tot vibra segons i en concordança amb les lleis de la vibració.

El principi bàsic de la Sonoteràpia és el de la ressonància, és a dir, la raó vibratòria d'un objecte o partícula. Tot l'univers està en un estat de vibració constant.

Això inclou als éssers humans, cada òrgan, cèl·lula, os, teixit i líquid en el cos vibra. També els fotons dels camps lluminosos i electromagnètics que envolten el cos tenen la seva òptima raó vibratòria quan experimentem bona salut. Quan perdem aquesta vibració òptima (freqüència sana) és quan vam entrar en un estat de malaltia, és a dir, hem deixat de vibrar en harmonia.

La Sonoteràpia funciona a través de la ressonància simpàtica, que és quan una vibració força a un objecte a entrar en sintonia amb la seva vibració. Això és el que passa sempre quan escoltem o rebem vibracions en el nostre entorn. La persona o objecte que rep la vibració passa a estar en ressonància simpàtica igualant la raó vibratòria de la veu, diapason o instrument musical que emeten els sons o vibracions.

El so es mesura en termes de la freqüència de les seves ones en la mesura Hz (herzios). La sonoteràpia o teràpia de so és l'aplicació de freqüències guaridores i curatives dels cossos físics i subtils d'una persona.

Aquestes freqüències curatives o terapèutiques s'apliquen mitjançant sessions de teràpia del so en directe a través de la veu, bols tibetans de quars i una gran gamma d'instruments de les tradicions xamàniques, tambor, flautes natives americanes, maraques i molt més.

Que són les freqüències curatives?

Són freqüències que molts terapeutes, científics i metges han descobert com a tal durant anys de pràctica i experimentació en el tractament d'una llarga llista de malalties i malestars físics com emocionals i psíquics.Beneficis

La Sonoteràpia provoca profunds estats de relaxació que faciliten la sanació de dolors emocionals.

Deixar anar la por i dolor, soledat i depressió, netejar emocions negatives i indesitjades, trobar la solució per a assumptes emocionals amb els altres.

Dolors musculars, problemes de teixit connectiu, lligaments i cartílags, mobilitat, malalties degeneratives, xiulets en l'oïda, traumes post quirúrgics, etc .. són alguns exemples que poden ser tractats eficaçment amb teràpia del so.

La sonoteràpia és una teràpia perfectament complementària a gairebé totes les teràpies que existeixen sent el so el component vibratori de tot. Té el poder de potenciar i amplificar els efectes curatius del massatge i qualsevol teràpia corporal, com reiki, reflexologia podal, quiromassatge, flors de Bach i moltes més.© 2019 Tu Centro