Tu Centro


Drenatge Limfàtic


El drenatge limfàtic és una tècnica que va descobrir el doctor Vodder (naturòpata) en 1921 a nivell sensorial, però va ser el doctor Pecquet en 1951 qui va descobrir la limfa per primera vegada en un cadàver humà. És una tècnica que es treballa a nivells d'obertura i activació dels ganglis limfàtics i posterior arrossegament de la limfa als pous limfàtics per a una ràpida eliminació d'aquests residus a través de l'orina. És una tècnica específica per a persones que es senten inflades especialment a les extremitats, per a cames i braços inflats, cel·lulitis i per a sistemes limfàtics que no funcionen correctament pel sobrepès, sigui per genètica o mala alimentació.
El massatge del drenatge limfàtic no és una tècnica fàcil, és molt precisa i sensorial, fins i tot les manipulacions han de ser lentes, sentint els fluids a les mans. Un drenatge correcte es nota al moment d'acabar la sessió, el pacient se sent menys inflat, cames descansades i més lleuger. He col·laborat amb cirurgians per a una recuperació més ràpida i amb èxit a nivells post-operatoris.


Beneficis:

  Millora la circulació sanguínia i limfàtica
  Estimula el sistema immunològic augmentant les defenses de l'organisme
  Calmant, relaxant efecte que té sobre el sistema parasimpàtic
  Millora en la vascularització
  Restableix el flux limfàtic en cas d'edemes i inflamacions

El drenatge s'utilitza a nivell postoperatori de cirurgia, sobretot liposuccions, pit (càncer), genolls (per retorn del líquid sinovial)

© 2019 Tu Centro