Tu Centro


Reflexologia Podal


¿Has sentit alguna vegada aquesta agradable sensació de benestar després d'un massatge als peus, a les mans o al cap? Aquest efecte és degut al fet que aquestes parts del cos es concentra un gran nombre de terminacions nervioses que reaccionen al massatge, calmant cos i ment.

La reflexoteràpia es caracteritza per haver desenvolupat aquest aspecte de la teràpia manual i té un doble objectiu: produir un efecte relaxant i alleujar les inflamacions o molèsties produïdes per diferents dolències de l'organisme.

La reflexologia és una tècnica mil·lenària, és una de les meves teràpies preferides, per la seva senzillesa, i per la seva ràpida resolució de problemes de l'organisme a gairebé tots els nivells. El pacient se sorprèn com setmana per setmana va remetent el dolor dels peus alhora que els símptomes pels quals es va originar.


És una tècnica que a través de diverses manipulacions diferents, com pressions i rotacions, es normalitzen i equilibren els òrgans del cos humà, a més d'alguns ossos i sistemes de l'organisme.

Un tractament realitzat per un especialista pot ajudar-te a millorar problemes de cefalea, digestió, estrès, ansietat, bronquitis, sobrepès, ciàtiques, entre molts més.

A través de la digipuntura treballem sobre els punts reflexos interessats, el terapeuta estimula diferents òrgans amb intenció d'activar les defenses perquè el cos reaccioni. Els efectes relaxants són els primers a ser percebuts després de les sessions.

La reflexoteràpia podal és una disciplina que té relació amb la acupuntura. Hi ha un gravat que fa més de 4000 anys trobat a la tomba dels morts a Egipte que deixa constància de com els metges de l'època tractaven els peus.

En aquella època s'empraven tècniques de manipulació en els peus a la Xina i el Japó i els indis Cherokees de Carolina del Nord aplicaven massatges com a part d'una cerimònia sagrada, ja que creien que els peus al ser el nostre contacte amb la terra, formaven part de les energies que flueixen en ella. A occident no va començar a estudiar-se fins a principis del segle XX amb els treballs del Dr Fitzgerald, otorinolaringòleg.


© 2019 Tu Centro