Tu Centro


Reiki


Hi ha un gest instintiu que tots fem quan es sentim qualsevol tipus de dolor, i és portar-se la mà al lloc del dolor, de la molèstia, com si d'això anés a sortir un efecte calmant.Aquesta és precisament la base del Reiki, una teràpia impulsada el 1920 per un monjo zen i catedràtic japonès, el doctor Usui.

El Reiki utilitza l'energía vital universal per al tractament de malalties i alteracions mentals i emocionals. Es tracta d'utilitzar les mans per captar energia universal i canalitzar-la cap a altres persones o a un mateix amb fins curatius.

Paraula sànscrita - roda giratòria

Rei – energía universal
Ki – energía vital

El Reiki comparteix amb l'acupuntura i shiatsu la idea que les malalties es produeixen pel bloqueig de l'energia amb la qual està constituït l'organisme humà.

Portava molts anys realitzant teràpies i era conscient que cada vegada que feia un massatge sentia coses diferents i cada persona em transmetia també sensacions diferents, el que no sabia era per què passava això i cada vegada notava que podia ajudar més a tractar el dolor, per això penso que el Reiki em va trobar a mi i no jo a ell, va aparèixer en el moment oportú, com totes les coses importants en la vida.Ho podem comparar amb 7 rellotges principals que la néixer estan totalment sincronitzats entre si, i amb el pas del temps segons anem encaixant les nostres emocions es van bloquejant i desajustant, i això fa que ens sentim perduts i atordits, cansats, negatius, etc.


  No som només matèria
  Tenim 7 Chakras principals mitjançant els quals podem netejar-nos i equilibrar-nos
  El regeixen les nostres emocions, i sobretot quan fem el que diem i sentim el cos està sa
  Naixem amb ells en perfecta harmonia


El terapeuta fa de canal amb la font universal, et ajusta i allibera, et neteja en 4 sessions, una sessió per setmana. Jo ho anomeno un reset.

Després de la primera sessió sempre s'explica que pot tenir efectes secundaris segons el que tingui la persona dins a nivell personal.

Jo no crec en les casualitats, crec més aviat en les causalitats, així que quan algú arriba a mi és perquè està preparat, és el moment, i és necessari, ja que sempre cal demanar permís, és una norma principal en el Reiki, fins i tot si la persona vol però no l'ànima no està preparada, aquests chakres no s'obriran.


Efectes secundaris

  Diarrees, vòmits, necessitat d'orinar amb freqüència, plors, sentir-se confús emocionalment. També poden brollar cap a fora malalties lleus, herpes i acne, i fins i tot casos de febres. Tot això és positiu, perquè treu cap a fora i el sana, no cal espantar-se, pot durar un parell de dies màxim.

  Pau interior, amor, connexió i enteniment, despertar de la consciència, canvis personals, canvi de vibració.

Per norma la majoria presenta uns efectes secundaris positius però també els que cal presenten unes reaccions de neteja, d'autocuració, amb un alt component emocional.


Per a mi és com tornar a néixer i deixar enrere les velles creences, resintonizas amb la font.

Cada persona és única i diferent, per la qual cosa té elements interiors (bloquejos) diferents de treballar, per això cada teràpia és una experiència única i hauran sensacions diferents.

L'energia ni es crea ni es destrueix, es transforma”© 2019 Tu Centro