Tu Centro


Quiromassatge


El Quiromassatge és la tècnica la qual considero que més s'utilitza i que dóna uns resultats immediats d'alliberament, relaxació, alliberadora d'estrès (per endorfines) i ansietat, fins i tot és beneficiosa també en els estats de depressió.

Les tècniques i manipulacions de massatge en diem Quiromassatge. Quiro en grec vol dir mà, és a dir massatge amb la mà, sense cap tipus d'aparell elèctric o mecànic. Les manipulacions denominades massatge, consisteixen fonamentalment en les accions bàsiques de friccionar, palpar i pastar.
Ment, emocions i músculs estan hiperconnectats sense cap dubte, per això l'èxit de la meva feina consisteix a treballar:

  Ment: – pensaments
  Emocions – gestionar-les
  Múscul – quiromassatge
  Interior – ( chakras ) reiki sonoterapia
  Meridians – acupuntura
  Reflexos – reflexologia

Treball segons pacient una a una o combinades, trobarem les tècniques per a tu

El quiromassatge és tant un art com una ciència. Evolucionant des de les tècniques més simples per proporcionar relaxació i afavorir el son, fins al desenvolupament d'algunes tècniques més complexes per alleujar el cos i l'organisme, els seus beneficis han arribat fins als nostres dies.

Com a terapeuta sempre considero que un massatge hauria de realitzar de forma constant, almenys una vegada al mes, recomanable un cop a la setmana, és curiós llavors, els humans fem manteniment al cotxe, a l'habitatge, a les coses, i en canvi nosaltres , el més important, ho anem deixant sempre per l'últim, per sort, això cada vegada va canviant, cada dia més, les persones són més conscients dels beneficis d'un bon massatge, no només a nivell muscular i contractual, sinó mental i emocional.


© 2019 Tu Centro